Dé werkplaats van Nederland

Bosch Car Service Autobedrijf Hulst in Staphorst veroverde in maart 2009 in de landelijke wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland’ een schitterende 2e plaats.Dit was de laatste editie van deze wedstrijd. Het autobedrijf behaalt daarmee de hoogste score op het gebied van veiligheid, hygiëne, representativiteit en milieu van alle autobedrijven in Noord-Nederland.

 

Kleinduimpje

De 1e prijs in deze door Lavans georganiseerde wedstrijd werd op 2 maart na een zinderende finale uitgereikt aan Rüttchen Veghel, Mercedes-dealer in Veghel. Het spreekt boekdelen dat ‘Kleinduimpje’ Bosch Car Service Autobedrijf Hulst in Staphorst de 2e prijs won en daarmee vele ‘reuzen’ onder de 120 deelnemers achter zich liet. 

 

Goede indruk

Bosch Car Service Autobedrijf Hulst in Staphorst liet een zeer goede indruk achter bij de jury. Er wordt netjes en secuur gewerkt in een schone en overzichtelijke werkplaats, met gereedschappen en apparatuur van topkwaliteit. De werkhouding straalt liefde voor de techniek en respect voor het bezit van de klant uit. Het team van Autobedrijf Hulst won een partycheque ter waarde van € 1000,- en kan daarmee een leuk uitje met het team organiseren om deze prestatie te vieren. 

 


Samen

“Ik ben erg blij dat we zo hoog geëindigd zijn. De mooie prijs is natuurlijk prachtig voor ons team. Maar de bevestiging dat we het samen eens zijn over hoe we omgaan met de auto van de klant vind ik nog veel mooier, want zo’n prijs kun je alleen samen winnen!” reageert Klaas Hulst van Bosch Car Service Autobedrijf Hulst.