Algemene informatie werkplaats

In onze werkplaats zorgt een gemotiveerd team ervoor dat onderhoud en reparaties worden uitgevoerd volgens de hedendaagse eisen. Sinds onze oprichting in 1996 hebben wij zeer veel geïnvesteerd in de aanschaf van moderne kwaliteitsapparatuur. Onze monteurs zijn goed opgeleid en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek. Dit wordt nog aangevuld door vakbladen en lidmaatschap van de Auto Technische Club.

Wij kunnen zowel uw privé- als uw zakelijk bereden (lease) auto onderhouden. Uiteraard staat er indien nodig vervangend vervoer tot uw beschikking. Geef dit tijdig aan, zodat we met uw wensen rekening kunnen houden. 

Lease onderhoud

Het is niet toevallig dat steeds meer lease maatschappijen en fleetowners aankloppen bij Bosch Car Service voor onderhoud en reparatie. Ook zij zien de financiële en praktische voordelen van een relatie met Bosch Car Service in. Bovendien wordt de kwaliteit alom gewaardeerd. Via internet wordt het onderhoud van uw lease auto afgestemd met de lease maatschappij. U hoeft verder niets te regelen; wel zo prettig.

Garantie

Door het gebruik van Bosch onderdelen kunnen wij een garantie van 1 jaar geven op deze gemonteerde Bosch-onderdelen, inclusief de montagetijd! 

Wij onderhouden en repareren ook auto’s die nog in de fabrieksgarantie vallen; door het gebruik van kwaliteitsonderdelen blijft deze garantie uiteraard van kracht. 

Apparatuur & Scholing

In onze werkplaats werken we onder andere met moderne diagnoseapparatuur van Bosch, waarmee we het moderne wagenpark kunnen servicen. Computergestuurde uitlijnapparatuur, moderne balanceer- en airco apparatuur; wij hebben alles in huis voor uw auto.

Uiteraard is scholing een essentieel onderdeel van de kennis in onze werkplaats. Kijk voor meer informatie hierover bijvoorbeeld bij 'Trainingscentrum' onder 'Wat is Bosch Car Service'. 
Daarnaast volgen de monteurs onder andere cursussen op het gebied van airconditioning (Hella) en het verlagen van auto’s (Koni). Kwaliteit en kennis zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Pechhulp

U kunt gebruik maken van onze Bosch Car Service Pechhulp als uw voertuig jaarlijks voor regulier onderhoud in onze werkplaats wordt aangeboden. Kijk op ‘pechhulp’ voor deze unieke aanvullende service van uw Bosch Car Service.

APK

Uiteraard zijn wij een officieel door de Rijksdienst van het Wegverkeer erkend APK 2 keuringsstation. Wij kunnen dan ook alle APK keuringen van zowel benzine als diesel auto’s voor u uitvoeren. Het maximum gewicht van de aangeboden auto is wettelijk vastgesteld op 3500 kg.