Koni Sport Specialist - schokdempers

Autobedrijf Hulst mag zich met gepaste trots Koni Sport Specialist noemen. Ook dit merk past binnen onze filosofie: kwaliteit is bij ons prioriteit.Koni schokdempers; een wereldmerk. Gemonteerd op de snelle racewagens uit de Formule 1. Maar dat niet alleen; de beroemde Erasmus brug en de snelle Franse Train à Grande Vitesse, de TGV, danken hun kwaliteit mede aan Koni schokdempers!Onze monteurs worden door Koni opgeleid om op een vakkundige en professionele manier auto's te verlagen (wegliggingsets) of van de befaamde gele Koni Sport schokdempers te voorzien. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij voorop: men krijgt deskundig advies en een vakkundige montage met levenslange garantie. Koni heeft een enorme ervaring in het verlagen en het verbeteren van het weggedrag van auto's. Koni heeft, als Nederlands producent, een wereldwijde reputatie weten te verkrijgen door kwaliteit te leveren. Koni maakt schokdempers die elke auto meteen een klasse beter maken. Voor elk wat wils: 

  • De Rode Koni lijn voor de kwaliteitsbewuste automobilist op zoek naar een verbeterde wegligging en comfort,
  • De Gele Koni Sport-lijn voor de sportieve automobilist op zoek naar een optimale wegligging en sportieve rij-eigenschappen,
  • En de Koni FSD –‘Frequency Selective Damping’- schokdempers die stug én comfortabel in één demper combineren. Ideaal voor auto’s voorzien van groot formaat velgen met laag profiel banden.